Content marketing

INNHOLDSMARKEDSFØRING

Det sterkeste som finnes - innholdsmarkedsføring

Samtidig kan vi streame din konferanse, sportsarrangement eller event.

Hva er content marketing?


1. Journalistiske virkemidler

Innholdsmarkedsføring er markedsføring ved hjelp av redaksjonelle og journalistiske virkemidler. Man lager reklame som om det var en avis eller magasinreportasje, tar stillbilder slik at de ser ut som reportasjebilder - og lager video eller lengre programmer ved hjelp av journalistiske virkemidler.


2. Skrevne artikler

Innnnholdmarkedsføring for aviser, magasiner, blogger eller andre medier hvor skrift er ønsket, vil innholdet bli vinklet som om det er en redaksjonell artikkel. Stillbilder likeså.


3. Video

Ved bruk av levende bilder, lager man innholdet som om det var en redaksjonell reportasje eller et lengre program med sterkt journalistisk/redaksjonelt tilsnitt.


4. Større oppmerksomhet

Man vet at redaksjonelt innhold blir mer lest enn reklame. Nettopp derfor har innholdsmarkedsføring et sterkt virkemiddel som vi tilpasser til de platformer de produeres for enten det er printmedia, sosiale medier eller tv-distribusjon.

Videostreaming

Vi kan streame ditt arrangement til lineære kanaler, sosiale medier eller legge bildene ut på storskjerm der hvor du er. Med liveoverføring fra et eller flere kameraer, hjelper vi dere med å få ut et budskap på de platformer dere ønsker å være tilstede.

Vi har tv-busser, minre rack-løsdninger og enkamera-kit som får ditt arrangement levende ut til folket. Vi har tilstøtende tekniske løsning for lyd og lys samt storskjerm.

Men en ting er gode, tekniske løsninger. Vi kan selvfølgelig også være behjelpelig med å tilrettelegge innhold og kjøreplaner.

OM REDBOX-SELSKAPENE


Vi er tilknyttet et stort nettverk av samarbeidspartnere som kan skape både redaksjonelt og kommersielt innhold. Selskapene utvikles stadig og flere medarbeidere vil bli ansatt i løpet av 2019 samtidig som eierstruktur og ledelse vil bli forandret.

KONTAKTINFORMASJON

T.  0047 91196011

E.  info@redboxnorway.no

W. www.redboxnorway.no

Knapper for sosiale medier er IKKE aktivert

Copyright @ Lasse Olsrud Evensen design