Event Marketing

UNIKE EVENTS

NÅR DU VIL HA DET LILLE EKSTRA

EVENT MARKEDSFØRING GIR DEG PERSONLIGE OPPLEVELSER

Bak alt godt innhold ligger det en klar strategi. Hva ønsker kunden å oppnå? Jovisst kan vi være din festarrangør, men fester kan de fleste arrangere. Vi ønsker å tilby noe mer. Vi blir med på planlegging, definerere målsettinger - og bruker de verktøy som kreves for at våre kunder skal nå sine mål enten de er interne i bedriften eller eksterne mot kunder og markeder.


La oss hjelpe deg med lanseringen, jubileet, konferansen, road-showet, konserten, firmafesten, bursdagen. Og ikke minst billanseringen hvor vi kan tilby unike tilrettelegginger for vå¨re kunder. Vi kan tilrettelegge både teknisk og  med det innhold du ønsker.


For at vi skal bli så effektive som mulig, har vi egen lyd og lysteknikk samt tv-busser og storskjermer som kan gjøre ditt arrangement spesielt og kostnadseffektivt. Vi kan skaffe de artister du ønsker via vårt eget bookingbyrå og kontaktnett. Og dersom du ønsker distribusjon av ditt arrangement via eter eller sosiale medier, har vi kompetanse og kontaktflate til å få dette til.

Underholdning til arrangementer.

VI HJELPER DEG MED

STRATEGI OG PLANLEGGING

Strategi, planlegging og målsettinger samt produksjonsplaner og kjøreplaner sikrer suksess.

RIKTIG ARENA

Vi hjelper deg med å finne riktig sted til ditt event både innenlands og utenlands.

SAMARBEID

Et godt event er ofte resultatet av et tett, kreativt og fruktbart samarbeid mellom kunde og oppdragsgiver.

ARTISTER OG FOREDRAGSHOLDERE

Via eget bookingbyrå eller via vår kontaktflate, finner vi artister og foredragsholdere som passer ditt arrangement.

TEKNOLOGI

Vi kan, med vår kompetanse, sikre deg at lyd, lys og bildeteknoligi gir deg en unik opplevelse.

KREATIVITET

Kreativiteten bestemmer hvor vellykket ditt arrangement blir, enten dere er 10 eller 1000 personer.

UTLEIE AV LYD, LYS OG TV-UTSTYR

Vi kan stolt fortelle at vi kan leie ut store PA-utstyr for konserter og events opp mot 15.000 mennesker samt lys for mindre arrangementer pluss TV-busser opp mot 5 kameraer.

På Lydsiden har vi gått for den amerikanske produsenten EAW og kan levere anlegg fra 15000 watt opp til 170.000 watt. Vi har også teknisk personell som kan operere disse utstyrspakkene. På TV-siden samarbeider vi med med Jon Torp som kan levere en full HD-tv-buss på opp mot fem kameraer i tillegg til flight-løsninger for de fleste behov. Ta kontakt. Vi har de beste prisene i markedet.

BOOKING AV ARTISTER OG FOREDRAGSHOLDERE

Vi har gleden nav å kunne tilby booking av flere av norges beste og mest populære artister og foredragsholdere.  Dette er med på å sikre godt innhold til ditt arrangement enten det er konsert, dansegalla, bygdefest, konferanse eller annet. For å booke artister via oss, er dette helt uavhengig av hvorvidt vi er arrangør eller ikke. Ta kontakt, la oss være kreative sammen. Og la oss komme med forslag.OM REDBOX-SELSKAPENE


Vi er tilknyttet et stort nettverk av samarbeidspartnere som kan skape både redaksjonelt og kommersielt innhold. Selskapene utvikles stadig og flere medarbeidere vil bli ansatt i løpet av 2019 samtidig som eierstruktur og ledelse vil bli forandret.

KONTAKTINFORMASJON

T.  0047 91196011

E.  info@redboxnorway.no

W. www.redboxnorway.no

Knapper for sosiale medier er IKKE aktivert

Copyright @ Lasse Olsrud Evensen design