TV-produksjon

VI DISTRIBUERER

Dokumentarer, sport, underholdning og nyheter.

Vi produserer for norske og utenlandske tv-stasjoner

VI PLANLEGGER

VI PRODUSERER

Det viktige med produksjon av TV-programmer er å levere i tide. Ingen spør om hvorfor du ikke leverer. Leverer man ikke innen deqdline, vil oppdragene utebli.

DOKUMENTARER OG SAMTALEPROGRAMMER

Redbox Fokus har det siste året vært i produksjon med dokumentaren om Jørn Andersen, den norske fotballtreneren som tok jobben som landslagssjef for Nord Koreas herrelandslag i fotball og som bosatte seg med kona i landets hovedstad Pyongyang. Dokumentaren sendes på NRK i 2018 og vil bli solgt til tv-stasjoner i Europa


Samtidig har vi produsert dokumentaren ved navn "Jentene fra Pyongyang" - og de 14 års gamle jentene fra Nord Korea som gjestet Norway Cup sommeren 2017.  Programmet har blitt sendt på NRK 1 i desember 2017.


Av samtaleprogrammer har vi laget "Mann te mann" og kommer nå med "Evensen møter damer"


Det er flere dokumentar-prosjekter på gang i 2018.

UNDERHOLDNING OG SPORT

Underholdningsprogrammer og sport er to forskjellige ting men samtidig er de begge til for at folk skal føle velvære og glede.


Innefor sport har vi produsert sportserieer for blant annet TV2 Sportskanalen/Sumo og TVØst. Her laget vi Razehorse-serien som fikk veldig gode seertall. Store live-sendinger, blant annet friidrett på TV2, har vi også produsert.


På underholdningssiden har vi produsert "Mr.Evensen band på tur", i alt åtte programmer sendt høsten 2017. Ny utgave av dette programmet kommer våren 2018. Til sommeren skal selskapet produsere fire store underholdningsprogrammer med musikk som hovedinnhold.


NYHETER

Selskapets medarbeidere og frilansere, enten de er reportere, fotografer eller videojournalister, har lang erfaring med å produsere nyhetsinnslag for nasjonale og lokale tv-stasjoner.


Det produseres reportasjer innenfor sport, underholdning, kultur og nyheter.


Reportasjenes varigehet er fra 40 sekunder til seks-syv minutter avhengig av hvilke sendinger de skal vises i. Å jobbe med nyhetsreportasjer krever stort kontaktnett og rask jobbing siden man ofte har korte deadlines. Reportasjer lages i både inn og utland.


 

OM REDBOX-SELSKAPENE


Vi er tilknyttet et stort nettverk av samarbeidspartnere som kan skape både redaksjonelt og kommersielt innhold. Selskapene utvikles stadig og flere medarbeidere vil bli ansatt i løpet av 2019 samtidig som eierstruktur og ledelse vil bli forandret.

KONTAKTINFORMASJON

T.  0047 91196011

E.  info@redboxnorway.no

W. www.redboxnorway.no

Knapper for sosiale medier er IKKE aktivert

Copyright @ Lasse Olsrud Evensen design